Skip to main content

Portal Prognozno-izveštajne službe zaštite bilja

Go Search
Home
Terenski rezultati
  
Portal Prognozno-izveštajne službe zaštite bilja > Korišćenje portala > Prijava na automatsko ažuriranje izabranog sadržaja Portala!  

Korišćenje portala: Prijava na automatsko ažuriranje izabranog sadržaja Portala!

Naslov

Prijava na automatsko ažuriranje izabranog sadržaja Portala! 

Body

U toku sa aktuelnostima pomoću RSS umetaka!

Prognozno - izveštajna služba zaštite bilja omogućila je posetiocima Portala da se na jednostavan način registruju za automatsko preuzimanje sadržaja sa Portala. Za korišćenje ovog servisa dovoljan je brauzer iako postoje i namenske aplikacije samo za RSS. Portal je optimizovan za rad sa Microsoft Internet Explorer-om. Sadržaji koji su označeni znakom prikazanim dole su sadržaji na koje se posetilac portala može prijaviti za automatsko ažuriranje.

Ponuđena je prijava na sledeće sadržaje:

·         preporuke i

·         priloge iz regiona

Kako se koristi RSS?

Klikom na prikazani znak aktiviraće se procedura za registrovanje na ovu uslugu. Sama procedura zavisi od brauzera ili namenskog softvera. Suština postupka registracije je da potvrdite da želite da se registrujete za automatski prijem RSS umetaka sa Portala. To znači da nećete morati da pretražujete Portal u potrazi za novim informacijama koje vas interesuju (na koje ste se već prijavili) već će vas one čekati spremne za čitanje u vidu RSS umetaka (ispred predhodno umetnutog sadržaja umeće se novi, najaktuelniji).

Slike koje slede prikazuju proceduru prijave pomoću Internet Explorer-a:

  

Expires

 
Attachments
Created at 18.3.2012 21:14  by System Account 
Last modified at 24.10.2016 11:18  by System Account